POVIJESNA NASLOVNICA

Martha Stewart uzvraća kritičarima: 'Nisam imala nikakve plastične operacije'

18.05.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih američkih televizijskih ličnosti nedavno je zasjala na naslovnici časopisa 'Sports Illustrated'. Time je postala najstarija osoba fotografirana u kupaćem kostimu za naslovnicu poznatog časopisa, a mnogi joj zamjeraju plastične operacije koje ona žestoko opovrgava

U 82. godini, Martha Stewart je ušla u povijest kao najstariji model za kupaće kostime koji se pojavio na naslovnici časopisa 'Sports Illustrated'. U svojim dvadesetima Stewart je nerijetko prihvaćala angažmane modelinga, no s godinama je prestala. Ovom naslovnicom pokazala je da prkosi svojim godinama, no neki fotografije nisu dočekali s odobravanjem.

Iako je većina komentara pozitivno, našli su se i neki skeptici koji tvrde da su slike previše retuširane ili oni koji tvrde da se Stewart podvrgnula brojnim plastičnim operacijama, no ona je u intervjuu za Variety sve opovrgnula.

'Nisam imala nikakve plastične operacije. Imam jako zdravu, dobru kosu. Svaki dan pijem zeleni sok. Uzimam svoje vitamine. Hranim se jako zdravo. Imam jako dobre doktore za kožu. Jako sam oprezan na suncu. Nosim šešire i kremu za sunčanje svaki dan', osvrnula se na komentare koji govore da je sigurno radila neke zahvate.

Ipak, priznala je da je nekoliko puta ubrizgavala filere kako bi 'popeglala' neke manje bore.

Kako bi se spremila za izazovno snimanje odlazila je na pilates triput tjedno, pazila što jede i prestala piti alkohol. Uz to, odlazila je na redovite tretmane lica i koristila puno spreja za samotamnjenje.

U početku se predomišljala treba li pristati na snimanje naslovnice u kupaćem kostimu, no reakciju svoje kćeri shvatila je kao vjetar u leđa te ju je to natjeralo da pristane.

'Kad su nazvali, pitala sam svoju kćer Alexis trebam li to učiniti, a ona je rekla: 'Kul.' Nije rekla: 'Jesi li luda?' Mislila sam da je to najbolji odgovor', rekla je Stewart koja je otkrila da nikad ne bi pristala na snimanje za Playboy: 'Nikada ne bih radila za Playboy jer sam smatrala da je to vrlo neprikladan časopis jer sam tako odgajana. Bili smo vrlo konzervativni.'

  • +6
Martha Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia