svi se tope od emocija.

Marko Tolja u 'novoj epizodi' sa svojim sinom Marom: Strašni gusari u potrazi za skrivenim blagom

16.12.2021 u 15:13

Bionic
Reading

Pratitelji Inastagram profila riječkog glazbenika već su navikli da ih on nerijetko iznenadi i kakvom fotografijom iz privatnog dijela života, a takve su im, razumljivo - najmilije. Osobito one na kojima pjevač pokazuje nježne trenutke sa svojim sinom jedincem, Marom

Marko Tolja i njegova supruga Ana Ivančević postali su roditelji sina Mare kraljem veljače 2019. godine. Pjevač je do sada pokazao brojne 'avanture' sa svojim dječakom. Najprije smo ga viđali kako uspavljuje svog mališana, kasnije i kako mu ulijeva ljubav prema glazbi, a vidjeli smo i kako rad pre korake. Riječanin je objavio i brojne prizore kako s njim provodi vrijeme, a najčešće ih se može vidjeti u zajedničkoj igri.

'Strašni gusari M&M u potrazi za skrivenim blagom, plove bespućima dnevnog boravka na svom jedrenjaku 'Black sofa'. Od zločestih napadača štite ih mačevi od spužve a od jakog sunca šeširi od izolacije za laminate', opisao je glazbenik najnoviju fotografiju sa sinčićem.

Podsjetimo, Riječanin Marko i Ana, zagrebačka ekonomistica i bivša manekenka, vjenčali su se u tajnosti 2018. u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pored Labina pred stotinjak gostiju. Ana je na svoj važni dan nosila vjenčanicu eNVy Rooma, a upravo je dizajnerski dvojac otkrio sretnu vijest.

  • +3
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL