SVESTRANI GLAZBENIK

Marko Tolja pokazao kako pjeva narodnjake

16.02.2017 u 13:53

Bionic
Reading

Brojni vrsni pjevači mogu se jednako dobro snaći u različitim glazbenim stilovima i nije im se teško prešaltati u bilo koju vrstu glazbe. Jedan od njih je i Marko Tolja, a u HTV-ovom showu pokazao se u sasvim novom svjetlu. Zapjevao je, što se nitko od njega ne bi nadao - narodnjak. Pjevač koji je poznat po skladbama swing/pop manire otkrio nam je za koliko novca bi pristao promijeniti svoj izričaj i počeo zarađivati od narodnjaka

Glazbenik je ispričao da mu nastupi na svadbama nisu novost. 'Pjevao sam na vjenčanjima više puta. No to je bilo isto kao da sam održao svoj koncert, znači pjevao sam svoj standardni repertoar kakav imam na bilo kojem svom koncertu', pojasnio nam je.

Iako je u novom HTV-ovom showu #volim nedjelju pokazao da mu leže i narodnjaci, kaže da ne postoji taj novac za koji bi ih inače pristao pjevati. 'Nema tih para za koje bih pristao izvoditi narodnjak. Nije da nisam dobio brojne ponude za to, ali nikome nije uspjelo da me nagovori na takvo što. Dokazao sam da me to uopće ne zanima', ističe.

Svom izričaju vjeran je od početka, a suradnike koji mu pišu pjesme također ne mijenja. 'Godinama već imam fiksni tim i bend s kojim nastupam te su mi postali pravi frendovi. Volim se igrati i mijenjati i mislim da bi se svaki umjetnik trebao okušati u raznim stilovima. Suradnike biram na temelju njihovog rada, a bitno mi je i da kliknemo', kaže Marko.

Pogledajte kako pjeva narodnjake:

Baš nam je bilo zabavno na #volimnedjelju #markotolja #massimosavic #nevenarendeli

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja) on