bakljada i prvi ples

Marko Pjaca rekao je sudbonosno 'da' dugogodišnjoj djevojci, a prve fotografije bajkovitog vjenčanja procurile su na društvene mreže

29.05.2021 u 21:48

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i trenutni igrač Genoe CFC, na posudbi iz Juventusa, Marko Pjaca izrekao je sudbonosno 'da' i stupio u brak s dugogodišnjom djevojkom Marijom Pavičić, a na društvenim mrežama pojavile su se fotografije bajkovitog vjenčanja

Bivši dinamovaca Marko Pjaca ovog vikenda ozakonio je svoju višegodišnju vezu s sa studenticom fizioterapije iz Zagreba, Marijom Pavičić. Vijest o vjenčanju otkrivena je nakon što su se na društvenim mrežama pojavile snimke koje prikazuju zaljubljeni par kako izlazi iz crkve nakon ceremonije vjenčanja. Nasmiješeni novopečen par pred crkvom dočekali su razdragani gosti i baloni od sapunice, a sretni mladenci nagradili su ih poljupcem. Nakon službenog dijela svadbeno slavlje započelo je bakljadom te se nastavilo svadbenom večerom koju je par otvorio prvim plesom uz pjesmu 'Oči nikad ne stare' Sergeja Četkovića, a goste je zabavljala Renata Končić Minea.

Marko je za vjenčanje odjenuo klasičan smoking s leptir mašnom, a lijepa Marija zablistala je u čipkastoj vjenčanici dubokog proreza s prednje strane i otvorenih leđa.

  • +2
Marko Pjaca i Marija Pavičić Izvor: Društvene mreže / Autor: Screenshot Lucia Luque Akrap Instgram

Bivši dinamovac oduvijek je poprilično samozatajan oko svog privatnog života, pa se tako tek na ljeto 2017. godine otkrilo da u njegovom životu postoji posebna djevojka. Da se priprema vjenčanje saznalo se nedavno kada su na društvenim mrežama 'procurile' fotografije momačke zabave. Naime, sretnu vijest da će uskoro stati pred oltar otkrili su Pjacini prijatelji, koji su se na Instagramu pohvalili momačkom zabavom na brodu koji je usidren u Porto Cervu na Sardiniji. S nogometašem su tada bili njegovi najbolji prijatelji, od kojih su neki i sami nogometaši - Marko Rog, Filipo Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš, te Vlaho Veneti, kojeg je Marko Pjaca odabrao za kuma.

  • +5
Vjenčanje Marka Pjace i Marije Pavičić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL