rtl-ova poslastica

Marko Braić pred prikazivanje serije 'San snova' baterije je punio u samoći

21.08.2023 u 11:20

Marko Braić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Odmoran, preplanuo i pun elana pred nove radne pobjede, glumac Marko Braić vratio se na set RTL-ove nadolazeće serije 'San snova', koja s prikazivanjem počinje u ponedjeljak, 28. kolovoza

Lik Alena Stošića glumcu Marku Braiću poprilično je ušao pod kožu - cijeli radni dan provodi u ulozi temperamentnog emotivca čiji se karijerni san bizarnim događajem prekinuo preko noći. Nakon godišnjeg odmora koji je proveo u svom rodnom selu uz roditelje i najbližu obitelj, Braić se brzo vratio u radnu atmosferu i rutinu na setu.

Odlična atmosfera, priča Marko, vlada na svakom kutku seta, a uskoro će se s radnjom i živopisnim likovima upoznati i gledatelji. Serija 'San snova' s prikazivanjem, naime, počinje 28. kolovoza od 20.15 sati na RTL-u. Prije nego što se vratio na set, Braić je dane ispunio avanturama uz plažu, na svom voljenom motoru.

'Ljeto sam proveo u kući na selu kod svojih, motorom sam obilazio plaže, dosta vremena proveo i u samoći te sam tako napunio baterije i vratio se u Zagreb. More me razmazilo i trebalo mi je tjedan dana da se vratim u rutinu koju sam stekao prije godišnjeg. No sada je već sve bolje i lakše', rekao je glumac.

Ekipa na setu serije 'San snova' je odlična pa se Braiću nije bilo teško vratiti u sjajnu radnu atmosferu: 'Odlični su svi, materijal na kojem radimo je sjajan, divno je biti na setu kada je ovako lijep projekt u pitanju.'

Priznaje i da mu je Alen Stošić ušao pod kožu te gledateljima garantira da će njegov lik pokazati mnogo toga.

'Od Alena mogu očekivati svašta, to je lik s nizom emocija koje ne zna artikulirati, turbulentan je i zanimljiv, često u najboljoj namjeri napravi nešto krivo... Nadam se da će ga gledatelji brzo zavoljeti', jasan je Marko koji otkriva da nekada i privatno prepozna poneku Alenovu karakternu crtu.

Nadolazeću perjanicu RTL-ove jesenske sheme Braić preporučuje svima.

'Imamo jednu urbanu, zanimljivu priču o ljudima koje će svatko prepoznati u svom susjedstvu, obitelji ili krugu prijatelja. Likovi su svakodnevni i jako zanimljivi, a serija obrađuje i jako intrigantne teme o kojima se ne priča često. Jedva čekam da gledatelji vide na čemu smo vrijedno radili proteklih mjeseci', ispričao je glumac.