slavi 17 godina

Mark Wahlberg pokazao je svog najstarijeg sina: 'Vrijeme prolazi tako brzo'

23.03.2023 u 14:21

Bionic
Reading

Glumac koji je široj javnosti najpoznatiji po ulozi u filmu 'Ted' pokazao je svog najstarijeg sina Michaela te objavom na Instagramu čestitao mu rođendan

Zvijezda filma 'Ted' Mark Wahlberg u braku je s manekenkom Rheom Durham već trinaest godina, a kruna njihovog braka je i njihovo četvero djece. Glumac je posvetio sinu Michaelu objavu na Instagramu kako bi mu čestitao 17. rođendan te zaželio sve najbolje.

Michael Wahlberg napunio je 17 godina u srijedu, a oba roditelja podijelila su slatke poruke tinejdžeru na Instagramu.

"Sretan B dan, Mikey. Ne mogu vjerovati da već imaš 17. Vrijeme prolazi tako brzo. Tako sam ponosan na divnog mladića kakav jesi', napisao je 51-godišnji Wahlberg uz dvije fotografije svog sina dok je još bio dječak, a Durham je na vlastitom profilu također podijelila neke fotografije uključujući i one iz ranijeg djetinjstva svog sina.

Baš poput svakog roditelja, uz fotografije sina u mlađoj dobi glumac se prisjetio kako vrijeme brzo prolazi.

'Rhea je oduvijek željela biti majka. Imala je posao, ali njena misija u životu bila je biti majka i supruga. Dijelimo iste vrijednosti. Naravno, fizička privlačnost je bila prisutna, ali to nije ono što drži par zajedno', otkrio je glumac u jednom od intervjua.

Glumca na Instagramu prati zajednica veća od 21 milijuna ljudi, a na njegovom profilu mogu se vidjeti različite fotografije koje prikazuju kako Wahlberg voli provoditi slobodno vrijeme, ali i njegove navike tjelovježbe i brige o tijelu i izgledu.

  • +7
Mark Wahlberg i obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia