SREĆA I TUGA

Demi Moore objavila niz fotki s Bruceovog rođendana koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnima

21.03.2023 u 13:49

Bionic
Reading

Najteže trenutke prolazi mnogobrojna obitelj Brucea Willisa, koji pred njihovim očima, zbog frontotemporalne demencije koja mu je dijagnosticirana, na očigled propada

Legendarni holivudski glumac Bruce Willis proslavio je 68. rođendan, a tim povodom u njegovom se obiteljskom domu okupila cijela obitelj - supruga Emma i kćeri Mabel i Evelyn, ali i bivša supruga Demi Moore s kćerima Rumer, Tallulah i Scott, koje su stigle s partnerima.

Demi je i sve snimila, a potom je video, ali i fotografije, koje doslovce govore više od riječi, objavila na svom Instagram profilu želeći, kao i svaki puta do sada, da obožavatelji Brucea Willisa znaju kakvo je pravo stanje.

U tim trenucima uistinu su se izmijenjivali sreća i tuga, a teško je bilo gledati 68-godišnjeg Brucea Willisa koji pomalo izgubljen, ali očito svjestan da mora biti sretan i slaviti, promatra sve te ljude oko sebe, koji su mu očito bliski, al on ne može povezati kako.

Teška dijagnoza prvo afazije, a potom i frontotemporalne demencije uzima sve više maha, zbog čega Bruce Willis već odavno nije onaj stari, a obitelj se trudi na sve načine olakšati mu tu tešku i mukotrpnu borbu, ali i učiniti sve da još koliko toliko uživa u danima dok još uvijek pamćenje nije otišlo u nepovrat.

Video koji je Demi Moore objavila otkriva i da Bruceu Willisu nedostaje prednji zub, no nije poznat razlog tomu.

  • +3
Emma i Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia