PRIVREMENO RJEŠENJE

Mario Valentić ne krije sreću i zahvalnost: Javio se iz Petrinje gdje su njegovi roditelji dobili kamp prikolicu u kojoj su proveli donekle mirnu noć

31.12.2020 u 09:50

Bionic
Reading

Glumac i trener Mario Valentić već je nekoliko dana u Petrinji kod svojih roditelja i obitelji. Tamo je doživio i stravičan potres koji je razorio njegovu rodnu kuću. Mario je s prijateljima i djelatnicima HGSS-a odmah prionuo na posao i sanaciju kuće no ne ide sve tako glatko. Dok se kuća ne sanira njegovi su roditelji dobili privremeni krov nad glavom

Rodna kuća Maria Valentića pretrpjela je veliku štetu u Petrinji. Već nekoliko dana glumac i trener tamo je s najmilijima kako bi im pomogao. S njim je i njegov sin Niko, kojeg je dobio u braku s voditeljicom Mirnom Maras Batinić.

Dok skroz ne obnove obiteljsku kuću, Marijevi roditelji dobili su od dobrih ljudi na posudbu kamp prikolicu, u kojoj će provesti naredne dane, tjedne ili mjesece. Sve dok njihova kuća ne bude sigurna za život.

'Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznam) na posudbi kampice za mamu i tatu da mirnije pajke. Hvala i Juraju Šebalju na inicijativi’, napisao je Valentić na Instagram profilu, gdje je priložio fotografiju kućice u kojoj su prvu noć proveli njegovi roditelji.

Iako ni ova noć nije bila potpuno mirna i bez podrhtavanja tla, te su teško spavali, poput većine na tom području, ipak je bilo nešto lakše znajući da nisu u porušenoj kući koja nije skroz sigurna.

  • +18
Posljedice potresa u Petrinji Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX