U novoj ulozi

Mario Mlinarić: 'Ovo je mjesto savršeno za odmor, no prekrasna priroda ujedno mami i svojom surovosti'

04.03.2022 u 11:32

Bionic
Reading

Kondicijski trener, profesor tjelesne kulture, magistar kineziologije simpatije publike osvojio i sudjelovanjem u showu 'Farma' u kojem je pobjedio. Nakon tri uspješno odrađene sezone 'Života na vagi' na male ekrane se vratio prvim autorskim projektom 'Zdrav život postaje navika' na Novoj TV (u rubrici IN magazina), a ondje će ga gledatelji uskoro moći gledati u zabavno natjecateljskom showu 'Survivor'

Mario Mlinarić je, kaže, sretan i ponosan što je voditeljska uloga u 'Survivoru' dodijeljena upravo njemu. Nije riječ o standardnoj voditeljskoj funkciji s pripremljenim tekstom i scenarijem, već zahtijeva prilagođavanje nepoznatim i neočekivanim novonastalim situacijama na terenu, a vrlo je usko povezana s njegovim načinom života, hobijima, sportom, prirodom i trenerskim poslom.

Po dolasku u Dominikansku Republiku dočekali su klimatski šok, suočavanje s drukčijom kulturom i jezikom, ali i netaknuta priroda koja ga je posebno oduševila. Istina je kad kažu da je nebo plavije, more tirkiznije, a palme zelenije nego igdje drugdje. Iz naše hladne i maglovite zime ušao sam u cjelogodišnje ljeto gdje je temperatura između 25 i 39 stupnjeva. Ovo je mjesto savršeno za odmor, no prekrasna priroda ujedno mami i svojom surovosti', ispričao je Mario Mlinarić za Večernji list.

  • +9
Mario Mlinarić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

I dok natjecatelji vrijeme provode u prašumi, on kao voditelj nije isključen iz civilizacije. Smješten je u resortu nadomak mora s pogledom na golfišta, a u sklopu smještaja na raspolaganju ima bazen, wellness i spa centar, restorane i zdravu hranu te sportske sadržaje. 'Zaista mi ništa ne nedostaje iz civilizacije. Da se ne radi o svakodnevnom, cjelodnevnom, zahtjevnom i odgovornom poslu, ovo bi zaista bilo idealno mjesto za opuštajući odmor', rekao je Mlinarić. Ondje mu nedostaje mu obitelj, a odvojenost od njih mu najteže pada.

'Ni jedan moj projekt, posao ili uspjeh ne bi bio moguć bez besprijekorne ljubavi i podrške moje obitelji, pa tako ni ovaj. Ona je moja snaga i najveća podrška. Navikli smo na putovanja. Puno veći problem od lokacije nam je duljina razdvojenosti. Kad god nismo svi na okupu, uvijek postoji određeno strahovanje, a vjerujem da je to slučaj u svakoj skladnoj i sretnoj obitelji', ističe voditelj koji se prije šest godina iz metropole preselio s obitelji u Opatiju. 'I dalje živim užurbano, no sada se budim uz pogled na more. Volim Opatiju, a udaljenost od Zagreba i nije toliko velika', smatra Mlinarić.