vole se javno

Marin Miletić posvetio objavu svojoj dragoj Kristini: 'Posebna je i vrijedi svake pažnje'

04.07.2022 u 19:51

Bionic
Reading

Marin Miletić i Kristina Krepela više ne kriju svoju ljubav, a saborski zastupnik Mosta sada je pozvao pratitelje da zaprate novi profil njegove djevojke nakon što joj je hakiran stari

'Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula na novo. Podržite mi ju i zapratite. U svakom slučaju - posebna je Kristina i vrijedi svake pažnje', napisao je 42-godišnji saborski zastupnik Marin Miletić na svom Instagram Storyju i dodao emotikon srca.

Objavu je popratio i Kristinom fotografijom na kojoj ona pozira s krunom na glavi. Naime, sredinom lipnja glumica je otkrila da je bila žrtva hakera.

'Sve novo i sve ispočetka. Dogodilo se i meni ono što sam mislila da nikad neće. Zato nikad ne reci nikad. Jednim malim, paničnim potezom dozvolila sam čovjeku koji je izabrao zarađivati na tuđoj tuzi i na krađi tuđih uspomena, hakirati i izbrisati moj Instagram profil. U jednoj sekundi otišlo je pet i pol godina fotografija, objava i uspomena. Ode ljudima u jednoj sekundi i život, a kamoli ne profil na društvenoj mreži', napisala je tada.

SLUŽBENO JE

Više se ne kriju: Kristina Krepela i Marin Miletić uživaju u svojoj ljubavi

Pogledaj galeriju

Inače, o vezi glumice i saborskog zastupnika Mosta šuška se od početka svibnjak ada su viđeni u zajedničkoj šetnji Maksimirom. Nakon toga Miletić je počeo lajkati njezine objave na Instatagramu, a da su doista u vezi potvrdili su kada su, držeći se za ruke, stigli na zabavu povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić krajem lipnja.

Kristinu Krepelu šira javnost najviše pamti po ulozi u seriji 'Ne daj se, Nina', a glumica je poprilično tajnovita po pitanju privatnog života. 'Volim kada me ljudi doživljavaju kroz ono što radim, privatnost sam uvijek držala za sebe i to namjeravam raditi i dalje. Čitav svoj život nisam nikada s medijima pričala o privatnom životu i smatram da glumci trebaju zadržati jednu malu dozu privatnosti samo za sebe,' izjavila je nedavno za RTL.