NE SKIDA OSMIJEH S LICA

Marin Čilić: 'Skidam kapu apsolutno svakoj ženi zbog toga kroz što sve prolazi'

19.03.2020 u 09:20

Bionic
Reading

Da uživa u novoj životnoj ulozi naš proslavljeni tenisač ne može niti želi sakriti. Pokazao je kako se snalazi u novoj ulozi; od kupovine kolica, 'upoznavanja' sinčića s teniskim reketom, mijenjanja pelena, a otkrio je i da ga odijeva u dres koji mu je poslao Ivan Rakitić. Progovorio je o tome je li rađaonici pao u nesvijest i kako mu sada pada odvojenost od obitelji

'Moram priznati da se svaki dan budim presretan i jednostavno ta sreća je ogromna koju čovjek još nije doživio. Imao sam puno uspjeha tijekom svoje karijere, ali ovo je nešto drugo što me ispunjava i mene i suprugu, na strašno lijep način, trudimo se biti što bolji roditelji i zasad ide sve super', ispričao je Marin Čilić za IN Magazin Nove TV.

Tenisač je bio uz suprugu Kristinu za vrijeme porođaja.

'Bilo je imalo šala prije samog poroda od doktora i ekipe u rađaoni da se maknem što dalje od radijatora i zida da ne bi slučajno pao, ali srećom bilo je sve ok. Bilo me strah za Kristinu kad je došlo do najintenzivnijeg dijela pred sam porod, ali ona je to izdržala stvarno nevjerojatno i skidam kapu apsolutno svakoj ženi kroz što sve prolaze i napore, djeca ih moraju voljeti i zbog toga cijenim više i svoju mamu i sve ostale žene', rekao je tenisač.

Odvojenost od obitelji teško mu pada.

'Već nakon dva tjedna sam morao ići na put, srećom ne predugo, bio sam dva tjedna na putu, ali konstantno sam pratio razvoj situacije. Srećom imamo mogućnosti telekomunikacija kroz videokomunikacije, ugrađeni baby monitor u sobi gdje ga mogu pratiti kroz cijeli dan, tako da sam bio stalno vezan i nisam izgubio niti jedan trenutak, ali naravno da jest teško bit odvojen', kazao je Marin.