uvijek pozitivan

Marin Čilić proslavio rođendan, prvi mu čestitali slavni sportaši

29.09.2020 u 12:46

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač nije uspio izboriti drugo kolo Roland Garrosa. Bolji je od njega bio Dominic Thiem, a Marin Čilić je tako ostao bez pobjede na 32. rođendan. S osmjehom na licu zahvalio se fanovima i prijateljima na dobrim željama, čestitkama i podršci

'Danas nisam pobijedio, ali osjećam rođendansku ljubav. Hvala svima na dobrim željama', poručio je Marin Čilić preko društvenih mreža obožavateljima i prijateljima. 'Srećan rođendan care', poručio mu je među prvima Novak Đoković, a odmah iza njega i Ivan Rakitić s porukom: 'Sretan bio pajdo'.

Najbolji hrvatski tenisač i ove baš kao i prošle godine svoj veliki dan je dočekao bez supruge diplomirane psihologinje i politologinje Kristine Milković i njihovog sinčića Balde. Prije toga je četiri godine slavio u Tokiju na turniru. U travnju je s voljenom ženom proslavio drugu godišnjicu braka.

Vjenčali su se u Cavtatu, Kristininu rodnom mjestu, a svadbeno slavlje organizirali u Dubrovniku, što je, rekao je tenisač, bio pravi pogodak jer je sve bilo savršeno - od vremena do ugođaja. Gost na vjenčanju bio im je Gibonni. 'Neću pretjerati ako kažem da mi je to bio najbolji party u životu. Baš nezaboravno', prisjetio se Marin ranije.

  • +15
Hrvatski tenisač Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL