SAMO MANIPULIRA!

Marijani uopće nije stalo do Nemeša

14.06.2011 u 19:13

Bionic
Reading

Ukućani otpada pričaju o Marijani. Bojana je mislila da će zbog svog ponašanja ispasti nakon dva tjedna. Soraja se slaže s Bojanom i ne shvaćaju tko uopće glasa za Marijanu

Horvat misli da ona ima veliku podršku publike. Smatra da je to što ona ima s Nemešom zanimljivo publici, pa zato glasaju za nju. Pričaju kako Vlada nije htio ostati u kući jer nije htio da netko tko nema obraz bude u finalu s njim. Bojana kaže da Marijani ništa ne znači i ako ostane u finalu jer je izgubila obraz i nije joj jasno kako će se ona vratiti mužu i djetetu.

Duško je uvjeren da ona ni nema muža čim se tako ponaša. Bojana se ne slaže s tim, sigurna je da ima. Duško misli da za Nemeša uopće nije dobro da bude s njom i smatra da je ona prestara za njega. Soraja se smije na Duškovu konstataciju. Bojana ogovara Marijanu jer je manipulatorica, svaki put kad je njezin i Nemešov odnos dobar ona ga namjerno poljulja, smatra Bojana. Uvjerena je da Marijani uopće nije stalo do Nemeša.

Analizira Marijanino ponašanje od početka Velikog Brata kako bi potkrijepila svoje mišljenje i opravdala sve što priča o Marijani. Kaže da joj mnogo znači što su joj Nemeševi roditelji rekli da je OK i neka čuva Nemeša.