IVAN ČVRLJAK

Marijani neću uzeti niti lipe, želim razvod

29.06.2011 u 08:58

Bionic
Reading

Nakon završetka Big Brothera, pobjednica Marijana Čvrljak živjet će s ocem Ivom Kovačevićem u Kninu. Njezin suprug Ivan pred stan u Kninu donio je njezina četiri kovčega odjeće te time pokazao da, zasad, znakova pomirenja nema na vidiku

Marijanin muž, Ivan Čvrljak, zbog njezine avanture sa zavodnikom Nikolom Nemeševićem Nemešom u Big Brother kući ne odustaje

od razvoda. Naime, kako piše 24sata, Marijanin muž ne odustaje od rastave, a premda mu odvjetnica sugerira da traži i polovicu novca koji je Marijana osvojila pobjedom, Ivan Čvrljak, kako navodi 24sata, tvrdi kako joj ne želi uzeti ni kune. Osim toga, na samome početku htio ju je dočekati i svašta joj reći, no na kraju je od te zamisli odustao te u Knin doveo njihovu dvogodišnju kćer te Marijani dovezao kovčege.

'Brak formalno traje, neovisno o tome žive li supružnici zajedno ili ne, sve dok se sudski ne rastave', kaže odvjetnik Mladen Domljanović za 24sata te objašnjava kako Marijanin suprug Ivan ima pravo na polovicu Marijanine zarade u Big Brotheru, koja iznosi 104 tisuće eura, jer je riječ o bračnoj stečevini koja se rastavom dijeli na pola.

Međutim, Ivan je od toga odustao te je jučer u Kninu, kako piše 24sata, djelovao vrlo potišteno, no čini se kako je za njega taj brak gotov jer vjenčani prsten nije nosio dok Marijana svoj još uvijek ima na ruci.