STRAH OD NOVINARA

Marijana priznaje da su joj se tresle noge

11.06.2011 u 14:41

Bionic
Reading

U dnevnom boravku Bojana prepričava Soraji, Horvatu, Nirmalu i Lesteru kako se posvađala sa profesorom, ali priznaje da nije mislila ništa loše

Soraja se nadovezuje na to i priča kako Brendon namjerno ne želi vježbati i da se sa svima svađa jer ne zna plesati. Lester kaže da su svi u finalu, ali da će samo jedan ispasti. Soraja misli da će to biti ona i Brendon.

U dvorištu su za to vrijeme Antonija, Marijana i Nemeš. Antonija prepričava Nemešu kako je izgledalo kada je on Marijani rekao da će plesati s Bojanom. Nikola im se pridružuje i kaže da bi opet na konferenciju, dok im Marijana priznaje da se jako uplašila i da su joj se noge tresle.

Brendon u dnevnoj sobi ostalima kaže da trebaju uživati još ovo kratko vrijeme koje im je preostalo i da je shvatio poslije ponovnog ulaska u kuću da su ljudi koji su mu bili nevažni, zapravo bitni i dragi.

Soraja i dalje misli da Brendon ne shvaća ozbiljno svoj zadatak, što nije dobro ni za nju ni za njega. Priznaje i da su im svi konkurencija.

U dnevnom boravku Nirmal i Bojana pričaju o Marijani jer je Bojanu zanimalo kako je Marijana reagirala na press konferenciju. Nirmal joj prepričava da nije bilo ništa strašno i da je samo Soraja gledala u Marijanu i mrštila se.