IGRA ISTINE

Marijana ne želi živjeti s Nemešom, njemu se sviđa Antonija

Big Brother Nemeš i Marijana

Big Brother Nemeš i Marijana

Izvor: Promo fotografije / Autor: vb4.emotion.rs

Stanari su se zabavljali igrom istine u sklopu dnevnoga zadatka. Ta igra se očito najviše svidjela Soraji koja je iskoristila priliku da provocira ostale stanare pomoću informacija koje joj je otkrio Vladimir prije izlaska iz kuće

Kako donosi Svet plus, Soraja je prvo pitala Nikolu jesu li ga neki ljudi u kući razočarali, aludirajući na Nemeša koji ih je prevario za vrijeme zadatka s kutijama, na što je on odgovorio

potvrdno. Nakon toga je pitala Nemeša bi li volio s Antonijom imati nešto više od prijateljstva, na što je on isto potvrdno odgovorio.

Poslije Nemeša i Nikole, na red je došla Marijana koju je Soraja pitala je li joj žao zbog svađe s Bojanom. Marijana se odmah počela braniti govoreći da nije kriva te da joj je jako žao.

Nakon igre, Marijana i Nemeš su ponovno pričali o svojoj budućnosti, no nisu došli ni do kakvog zaključka jer je Nemeš pun optimizma, a Marijana je priznala da ne bi htjela živjeti s njim. Je li tome razlog njezina kći ili Nemešov stav prema Antoniji, Marijana nije otkrila, no sigurni smo da ćemo uskoro saznati.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi