SEKS, SUZE I SVAĐE

Marijana i Bojana imaju taktiku za pobjedu?

31.05.2011 u 10:07

Bionic
Reading

Dok se situacija i odnosi u kući Big Brothera zahuktavaju, sve češće se postavlja pitanje tko će od stanara pridobiti najviše simpatija gledatelja te biti ovogodišnji pobjednik. Neki igraju na simpatičnost i sudbinu, a neki su sposobni poduzeti znatno oštrije mjere da bi si osigurali ostanak

Mnogi bi se složili s time da je ovogodišnji Big Brother opovrgao mnoga očekivanja te srušio mnoge granice. No ono što mu je zajedničko sa svim prethodnicima je to da su se svi stanari odlučili na sudjelovanje, osim zbog avanturizma i iskustva, zbog nagrade od 150 tisuća eura.

Sigurno je da će netko od njih iz kuće izaći kao pobjednik, no uz neprestana iznenađenja koja im priprema Big Brother te iznenađenja koja oni pripremaju njemu, teško je predvidjeti tko će pobijediti i kolikoće u konačnici iznositi nagrada.

Da bi se okitili lentom pobjednika i osvojili nagradu, određeni stanari razvili su taktiku koja bi im mogla pomoći pri ostvarenju cilja. Anketa na službenoj stranici Big Brothera, vb4.emotion, otkriva da gledatelji najmanje vjeruju neustrašivoj odbojkašici Bojani Stojković - njih 25 posto smatra da ta djevojka ima tajnu taktiku kojom će pokušati doći do pobjede. Odmah iza Bojane nalazi se Marijana Čvrljak, koja je najveću popularnost postigla nakon romanse sa zavodnikom Nikolom Nemeševićem Nemešom. Tako 22 posto strastvenih fanova tog reality showa smatra da upravo Marijana ima tajnu taktiku koja će je dovesti do pobjede. Ne znamo zašto gledatelji to misle, no sigurno je da se plavokosa Šibenčanka od ostalih stanara izdvaja po seksu s Nemešom pred kamerama, slabosti na pokoju čašicu više, razbijanju i divljanju po kući te emotivnim ispadima. Svi koji su tu i tamo bacili oko na koju epizodu Big Brothera uočili su i žestoke sukobe Marijane i Bojane, koje zasad ne razgovaraju. Dok Marijana privlači pažnju gledatelja ekscentričnošću, Bojana je sklonija igricama iza leđa.

Nakon Marijane i Bojane, prema mišljenju gledatelja, na listi natjecatelja koji imaju skrivenu taktiku nalazi se Soraja Vučelić sa 12 posto glasova. Crnokosa Crnogorka gledateljima je odmah zapela za oko zbog svoga izgleda, baš kao i stanaru Dušku, koji dugo vremena nije skrivao koliko voli biti u njezinoj blizini. Odmah iza Soraje, s jednim postotnim bodom manje, nalazi se Nirmal Kukić. Nirmal i Soraja, osim jedne žestoke svađe, dosad nisu, kao i Marijana i Bojana, bili skloni glasnim raspravama i prepirkama te privlačenju pažnje isključivo na sebe. No zadatak s kutijama, koji je pobjedniku osiguravao imunitet na nominacijama, pokazao je koliko oboje žele ostati što dulje u kući i pobijediti. Nirmal i Soraja uporno su sjedili u kutijama, odoljeli svim iskušenjima te se na kraju posvađali oko toga tko je osvojio imunitet.

Dva stanara koja se u posljednje vrijeme svakako izdvajaju su Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon, i Nikola Nemešević Nemeš. Tako 10 posto gledatelja smatra da upravo Nemeš igra igru za pobjedu, dok njih 9 posto smatra da to radi Brendon, koji je naknadno ušao u BB kuću i odmah se istaknuo neobično velikom sklonošću za skidanje i plesanje te neprestanim performansima, a u ulozi kraljice Elizabete u tjednom zadatku kraljevskog vjenčanja odlično se snašao noseći suknje i potpetice. Nasuprot njemu, Nemeš je tip zavodnika koji oštro i bespogovorno brani Marijanu, ali pod utjecajem alkohola ponekad i plače ili razbija i lomi stvari. Brendon i Nemeš su posljednje vrijeme ispunili sukobima i svađama koje su čak završile prijetnjama (zbog čega je morao intervenirati i sam Big Brother), a potaknute su Brendonovim i Marijaninim poljupcem. Ova dva stanara gledatelji će sigurno upamtiti, no pitanje je hoće li im to biti dovoljno za pobjedu.

Najmanji broj gledatelja misli da Duško Bogdanović, Nikola Nasteski Lester, Antonija Jovanović, Horvat Čagalj i Nikola Maurović imaju spremnu taktiku za pobjedu. Tako je trenutno najstariji stanar Duško dobio 3 posto glasova, Makedoncu Lesteru dodijelili su 2 posto glasova,Horvatu pet, a Antoniji i Nikoli po jedan postotni bod. Ta četiri stanara su zasad najmirnija te ne privlače pažnju. Lester provodi dane vježbajući s Brendonom te se ponekad nađe u sukobu s Marijanom. Antonija je nova stanarka pa možda još uvijek nije imala prilike pokazati svoju taktiku, ako je uopće ima. Nikola je gledateljima bio zanimljiv zbog svoga prisnog prijateljstva s bivšom stanarkom Tamarom, no otkada je ona napustila kuću, pao je u zaborav. No nakon nedjelje, lažnih nominacija i dolaska svih starih stanara, Tamara ima velike šanse za povratak, pa će se Nikolina situacija možda bitno promijeniti.

Kada se radi o Big Brotheru i njegovim stanarima, teško je bilo što predvidjeti. Situacija se mijenja iz dana u dan, a stanari neprestano pokazuju nova lica. Sigurno je da poneki imaju taktiku, no pitanje hoće li ih ona dovesti i do pobjede. Odgovor na to pitanje saznat ćemo za dvadesetak dana, u završnoj BB emisiji, a dotad nam ne preostaje ništa drugo nego uživati u zanimljivostima koje nam stanari svakodnevno priređuju te svoje mišljenje izraziti anketom.