KAMO TO SVE IDE

Tamara i Nikola proveli noć zagrljeni

02.04.2011 u 11:56

Bionic
Reading

Dragana je pokušala razgovarati s Nemešom, no čini se da je on neutješan zbog Marijane. Za razliku od ljubavne drame koju on proživljava, Tamara i Nikola sve su bliži i proveli su noć zagrljeni

Nakon što su sinoć stanari razbili dosadu igrajući se 'doktora' pri čemu je Soraja bila dežurna liječnica koja je pregledala sve stanovnike smetlišta, Dragana je pokušala razgovarati s Nemešom koji je sam provodio vrijeme na dvorištu, no on nije bio pretjerano zainteresiran za razgovor.

Draganin odlazak Nemešu komentirali su ostali stanari i pokušavali pogoditi je li ona zainteresirana za njega ili želi samo razgovarati. Budući da Nemeš nije bio raspoložen, Dragana je otišla u ispovjedaonicu gdje se požalila Big Brotheru kako je potištena jer se nije dobro uklopila u društvo, a on joj je objasnio da ne smije držati svoje osjećaje zatvorene u sebi što ju je natjeralo u plač.

Draganu je uplakanu po izlasku iz ispovjedaonice vidjela Soraja koja je primijetila da je plakala. Kasnije je ostalima komentirala Draganinu ličnost te kako misli da je ona nesigurna u sebe.

Dragana je pokušala još jednom razgovarati s Nemešom, no on ju je poslao u pušionicu da izbaci negativne emocije iz sebe. Nemešu vidljivo nedostaje život u glavnoj kući.

Tamara i Nikola noć su proveli zagrljeni. Ostaje vidjeti kako će se ta situacija dalje razvijati.