crtica iz svakodnevice

Marijana Batinić urnebesno ilustrira život sa svojim djevojčicama, nije se teško poistovjetiti s njom

25.10.2021 u 15:22

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica koju će gledatelji uskoro moći pratiti u devetoj sezoni omiljene kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', jednom od najnovijih objava na svom Instagram profilu uspjela je dobro nasmijati svoje pratitelje, u kojoj će se brojni roditelji pronaći

Na fotografiji objavljujenoj u Instagram storyju može se vidjeti kako starija kći Marijane Batinić i njezinog supruga marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića, malena Ena hrani svoju mlađu sestricu za stolom u kuhinji. Mama je uživala u tom nježnom prizoru, no ne zadugo.

'To je taj trenutak kad skužiš da ćeš možda i ti nekad doručkovat i popit kavu u miru', poveselila se voditeljica, ali već u sljedećoj objavi je updejtala situaciju koja je doživjela (ne)očekivani preokret: 'Idila je trajala 5 minuta, dok Roza nije iskrenula zdjelu sa hranom'.

Podsjetimo, Splićanka se uskoro vraća na male ekrane, godinu dana nakon što je rodila drugu kćerkicu, Rozu.

'Među najdražim voditeljskim angažmanima su mi upravo ovakvi formati i sigurna sam da ću uživati u društvu kulinarskih virtuoza. Imam osjećaj da ćemo na snimanjima učiti jedni od drugih. Kandidati koji dolaze su kulinarski potkovani, a i ja imam iskustva u kuhinji, tako da me raduje razmjena informacija, pa i gastronomskih tajni', najavila je nedavno.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL