nevjerojatna sličnost

Novom fotografijom sa sestrom Marijana Batinić stvorila je pomutnju na Instagramu: 'Kao odraz u zrcalu'

19.10.2021 u 17:48

Bionic
Reading

Splitsku adresu sestra omiljene televizijske voditeljice zamijenila je zagrebačkom zbog nastavka školovanja, a Marijana Batinić ne krije sreću činjenicom što u sestrinom društvu može uživati više nego inače

Iako ih dijeli čak 18 godina, Marijana Batinić nikada nije krila bliskost s mlađom sestrom. Zbog nevjerojatne sličnosti, ali i istog modnog izričaja, rijetki su oni koji ne moraju dva puta pogledati fotografiju da odgonetnu o kojoj je sestri Batinić zapravo riječ.

Dogodilo se to i ovoga puta zahvaljujući najnovijoj fotografiji koju je Marijana objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj s mlađom sestrom pozira uz šalicu kave i crveni ruž na usnama.

'Nekad luksuz, danas svakodnevica', prokomentirala je svoju objavu ispod koje se ne prestaju nizati komentari njezinih pratitelja na temu nejvjerojatne sličnosti koju dijeli s 18 godina mlađom sestrom.

'Ko blizanke', 'Na prvu sam pomislila da je odraz u ogledalu', 'Identične ste i predivno vas je gledati', samo su neki od brojnih komentara upućenih RTL-ovoj zvijezdi i njezinoj sestri koja je nakon dobivene diplome na Pomorskom fakultetu u Splitu svoje školovanje nastavila u Zagrebu gdje se nada dobivanju titule menadžerice odnosa s javnošću.

  • +4
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX