RASKOŠNO UREĐENJE

Marijana Batinić je već pokazala kako izgleda kuhinja u njezinom novom domu, a sad i kutak u njoj kakav bi svatko poželio

24.03.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Jedna od omiljenijih voditeljica početkom listopada preselila se u novi dom s obitelji. Iz centra grada prinašli su životnu oazu u mirnijim naseljem okruženim prirodom. Prije tri mjeseca otkrila je djelić nove kuhinje, a sada i završni rezultat

'Izašla sam iz ormara! Konačno da je gotov i ovaj 3 u 1 dio kuhinje', opisala je Marijana Batinić u objavi na Instagramu te prikazala svoj kao iz snova uređeni prostor.

Krajem studenog je otkrila kako se odlučila za kuhinjske ormariće u petrolej boji, radnu ploču s elegantnim uzorakom bijelog mramora. Posebno otmjen detalj je sudoper u zlatnoj boji kakav još nismo vidjeli, a u centru pozornosti našao se zanimljiv i praktičan kutak.

'Smočnica, ostava i bar – sve je stalo u ovaj kantun!', napisala je uz videozapis u kojem je na šarmantan način pokazala funkcionalno osmišljeni walk-in ormar smješten u jedan dio kuhinje. Nema onog tko se nije oduševio pa je i za to primila brojne komplimente.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX