nasmijala pratitelje

Marijana Batinić se zapitala je li jedina Dalmatinka u Zagrebu koja nikako da shvati neke stvari

23.11.2020 u 10:09

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica već deset godina živi u glavnom gradu Hrvatske, te je više puta priznala kako joj, kao mnogima iz Dalmacije, ne odgovara zagrebačka klima. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, Splićanka se dotaknula upravo te teme i pokazala kako je nasjela na nešto što se često događa Dalmatinacima

'Sunce u Zagrebu, ja u sakou… Jesam li ja jedina Dalmatinka s adresom u Zagrebu koja već deset godina ne može shvatiti da to što je vani sunce, ne znači da je toplo', upitala je Marijana Batinić pratitelje pokraj fotografije na kojoj pozira u zagrljaju supruga Mateja Pašalića. Na njoj se vidi kako se očito nije odjenula sukladno trenutnim vremenskim uvjetima i temperaturi u Zagrebu.

Među komentarima prva joj se javila domaća modna dizajnerica, rođena Metkovčanka, koja također već dugi niz godina živi u Zagrebu. 'Pa ženo, ledara je, barem bi ti trebala znati što je 'zubato’ sunce', poručila joj je Matija Vuica. Neki pratitelji su komentirali kako 'nije jedina' te kako su ona i muž zgodan par, u svakom slučaju njezina objava nasmijala ih je svojim 'problemom'.

Kako bi što prije vratila prvotnu kilažu i bila u fit formi za povratak na posao, na male ekrane nedavno je pokazala da se primila strogog režima. Otkrila je kako se nakon poroda kćerkice Roze vratila treninzima i to s trenerom Edinom Mehmedovićem kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u 'Životu na vagi'. Rekla je da se preporodila i da joj sada lakše padaju noćna buđenja i 'dojenje na zahtjev'.

  • +4
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL