sretno iščekivanje

Marijana Batinić pokazala trudnički trbuščić i odgovorila na komentar o spolu djeteta

15.06.2020 u 09:32

Bionic
Reading

Jednoj od najpoznatijih domaćih voditeljica ostalo je četiri mjeseca do rođenja drugog djeteta, a ona i dalje gušta u svojoj Dalmaciji. I dok zgodna Splićanka s fanovima dijeli svoje sretne trenutke, neki od fanova nagađaju spol djeteta

Iako je nedavno izjavila kako joj je druga trudnoća donijela nešto više kilograma nego ona prva te da je 'trudni svejed', sudeći prema fotografijama, Marijana Batinić nije se pretjerano udebljala. Uvijek pozitivno raspoložena voditeljica pokazala je trudnički trbuščić u dugoj bijeloj haljini za plažu.

Jedna od pratiteljica u komentarima joj je poručila da misli da zna koji spol očekuje. 'Marijana moja, ja mislim da ti nosiš dečkića', napisala je, a odmah je uslijedio Marijanin iskren odgovor. 'Ja mislim da ginekolozi možda ipak bolje vide', odvratila joj je Splićanka. Spol njezinog djeteta nije tajna budući da je ranije otkrila kako ona i suprug Matej Pašalić očekuju drugu kćerkicu.

Podsjetimo, Marijana i Matej roditelji su petogodišnje kćerkice Ene. Par je sve iznenadio 2015. godine, kada su u tajnosti uplovili u bračnu luku na zagrebačkom Gornjem gradu. Osim mladenaca i kumova, ceremoniji je svjedočio Marijanin prijatelj iz djetinjstva, pjevač Luka Nižetić.