bratska ljubav

Marijana Batinić opet se pohvalila mlađim bratom: 'Kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

RTL-ova voditeljica povremeno na društvenim mrežama pokazuje svoju obitelj, a na zadnjoj fotografiji na Instagramu ponovo je pozirala s mlađim joj bratom i usput svojim fanovima otkrila neke detalje iz njihovog djetinjstva

'Nemam ja tri brata, nego jednog, a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik', započela je voditeljica ispod fotografije s bratom, a onda ispričala kako je to izgledalo odrastati s Darkom i Karlom. 'Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca', opisala je Marijana Batinić i nasmijala svoje obožavatelje.

Dobila je zanimljive odgovore, a mnogi su joj priznali kako su i sami imali slična iskustva. Marijana je i nedavno objavila fotografiju s bratom. I tada je dobila mnoštvo oduševljenih komentara baš kao što to izmami svaka fotografija njezinih članova obitelji.

Podsjetimo, Darko je 12 godina mlađi od 39-godišnje voditeljice, a imaju i sestru Karlu koja je od Marijane mlađa 18 godina. Karla je ranije pozornost privukla nevjerojatnom sličnošću sa starijom sestrom. Mlađa seka je u posljednje vrijeme nerijetko glavna zvijezda voditeljičinih objava.

  • +4
  • +1

Marijana Batinić

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL