NIKAD NIJE RANO

Emotivna Marijana Batinić: 'Objasnila sam joj da u životu sve može sama, kupiti božićno drvce od tri metra i promijeniti gumu na automobilu - ali ljepše je u dvoje!'

14.12.2020 u 15:21

Bionic
Reading

Božićno vrijeme je s razlogom vrijeme radosti, zbližavanja, druženja i darivanja, a trenuci koji se dijele s obitelji ostaju za cijeli život. Brojni domaći celebrityji ne kriju koliko uživaju u ovom vremnu, bez obzira na pandemiju i nisu čekali 'visok datum' nego su svoje domove uredili u blagdanskom duhu već sada. RTL-ova voditeljica je jedna od tih, a imala je najslađu pomoć u tome

'Jučer smo Ena (5,5 godina, 20-ak kila) i ja išle po bor. Ja htjela mali, ona, naravno, najveći mogući Pogodite tko je pobijedio! Njoj je bilo baš fora da s mamom, bez tatine pomoći, ogromni bor donese doma... I uspjele smo - ona je sretna u svom girl power momentu, a ja imam izgrebane ruke (naravno da mi nije palo napamet ponijeti rukavice). Nema veze, jer tradicija kupovanja bora, pronalaska mahovine, ukrašavanje jaslica... Najljepše su uspomene mog djetinjstva', opisala je Marijana Batinić.

Prisjetila se kako je s tatom svake godine izrađivala štalicu za malog Isusa, a s mamom nakuhavala razne delicije i pekla kolače.

'Mirisi doma za blagdane su nešto što nikad neću zaboraviti. Mama i tata, hvala vam na tome! Iako godinama planiram kupiti umjetni, još uvijek se nismo odlučili za trajno rješenje. Veliki je gušt s Enom birati jelku ili bor, s njom raspravljati oko veličine i izgleda... Putem sam joj objašnjavala da u životu sve može sama, kupiti božićno drvce od tri metra i promijeniti gumu na automobilu - ali ljepše je u dvoje!', zaključila je voditeljica zadnju objavu na Instagramu, a na storyju je pokazalo kako su ona i njezina djevojčica ukrasile bor.

Jedno od omiljenih RTL-ovih lica, na društvenim mrežama često objavljuje fotografije i obiteljske trenutke s kćerkicama. Tijekom trudnoće otvoreno govorila kroz što prolazi, o tegobama, ali i o slatkim stranama iščekivanja bebe, a sada uživa s novom članicom obitelji. Dva mjeseca nakon rođenja svoje druge kćeri Roze počela je vježbati uz trenera Edina Mehmedovića iz 'Života na vagi' pa sada njezini pratitelji mogu pratiti i kako je zadovoljna rezultatima vježbanja.

  • +4
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL