OTVORENO O SVEMU

Marijana Batinić ne krije da je 'pucaju' hormoni pred sam porod, a njezino iskreno priznanje izazvalo je lavinu reakcija: 'Lakše je kad znaš da nisi sama ni luda'

11.09.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Naša poznata voditeljica pred sam je kraj druge trudnoće te je nekoliko tjedana dijeli do poroda druge djevojčice. Marijana Batinić danima se priprema za dolazak prinove, ali nije sve tako krasno i bajno. Slavna Splićanka otvoreno je progovorila s čime se sve trudnice susreću u posljednjem tromjesečju

U obitelj Batinić uskoro bi trebala stići prinova. Voditeljica Marijana, njezin suprug Matej Pašalić i kćerkica Ena nestrpljivi su zbog dolaska još jedne djevojčice u njihov život. Posljednje tjedne pred porod Marijana provodi uređujući sobicu za bebu, kupujući stvari koje još nije stigla, a u međuvremeno doživljava pravu bujicu emocija.

O svemu je sinoć otvoreno progovorila na svom Instagram profilu kada ju je suprug zatekao da šiša resice na ukrasnom jastuku u dnevnom boravku.

'Nemojte se čuditi ako vas uhvati ludavica i nenormalna potreba za pospremanjem', rekla je slavna trudnica i dodala da je iritira spomenuti jastuk dok je cijelu situaciju snimao suprug Matej. Potom su oboje prasnuli u smijeh, a trudna Splićanka kasnije je u objavama pokušala opravdati svoje ponašanje rekavši da je ušla u emocionalno vrlo turbulentno razdoblje.

Zaključila je potom da je bolje da je ošišala jastuk nego svoju kosu u trenutku ludila. Objasnila je kako joj se miješaju emocije sreće, tuge, uzbuđenja, depresije, a uz sve to ulovi je opsesivno čišćenje stana.

Svoje je pratiteljice upitala jesu li se susrele sa sličnim stvarima, a potom je izazvala pravu lavinu reakcija mama koje su joj rekle da je tako nešto sasvim normalno, pogotovo u drugoj trudnoći.

'Lakše je kad znaš da nisi sama ni luda. Nisam jedina i trebamo progovarati o svemu što prolaze mame kako u trudnoći tako i nakon poroda. Objavila sam ovaj video jer mi se čini da se premalo priča o tegobama i emocionalnim stanjima kroz koje žene u trudnoći prolaze ...čast iznimkama', rekla je Batinić pa dodala:

'To što nam je teško i progovaramo o tome, ne znači da smo obijesne i nezahvalne'.