LJUBAV KOJA TRAJE

Marija i Vjekoslav Rimac proslavili su desetogodišnjicu braka

13.06.2019 u 21:14

Bionic
Reading

Pjevačica Marija Husar Rimac za tportal je podijelila svoje misli o desetogodišnjici braka koja je, kako sama kaže, brzo stigla

'Mojih prvih deset godina braka je stvarno brzo prošlo . Imam osjećaj da smo se jučer vjenčali.

Emocije su puno dublje i veće nego tada jer smo sazrjeli i bolje se poznajemo. U ovih deset godina smo prošli i lijepe i manje lijepe momente ali baš ta obećanja koja smo si dali prvog dana su nas držala i još uvijek nas drže.

I zbog toga svakih pet godina imamo obnovu bračnih zavjeta jer to još više učvršćuje naš savez i obećanje Bogu. Što Bog sastavi, čovjek neka ne rastavi.

Za skladan brak osim ljubavi potrebno je poštivanje, razumijevanje, razgovor , međusobna podrška, zahvalnost i velika nježnost. I naravno za nas sakramentalni život i molitva. Bog nas stalno podsjeća koliko dobra je učinio u našim životima i zato sam Mu neizmjerno hvala.

Današnju desetogodišnjicu jutros smo proslavili sa misnim slavljem i ovim putem se zahvaljujem časnim sestrama služavkama malog Isusa što su nas ugostile kod sebe, a večeras Alan Hržica i ja imamo koncert u čast svetog Ante u Čakovcu', rekla je Marija Husar Rimac.

View this post on Instagram

#mojaljubav #husband #god #nofilter

A post shared by Marija Husar (@marijahusarimac) on