NAPOKON SRETNA

Marija Husar Rimac otkrila svoju dobro čuvanu tajnu: 'Ja sam mama četverogodišnjeg sina Ivana'

13.10.2018 u 18:16

Bionic
Reading

Nekadašnja Divasica, pjevačica Marija Husar Rimac posljednjih se godina posvetila duhovnoj glazbi, kao i općenito vjeri. Iz tih razloga u medijima nije se pojavljivala često, no otvorenje njezinog glazbenog ateljea u Samoboru, dovelo ju je opet u zanimanje javnosti

Tijekom otvorenja svog glazbenog ateljea Marija Husar Rimac dala je intervju za IN Magazin u kojem je otkrila zanimljivost iz svog privatnog života koji je skrivala nevjerojatne četiri godine. O tome da se ostvarila i kao majka šuškalo se po kuloarima, no ona do sada o toj temi nije bila spremna pričati za javnost.

  • +22
Marija Husar Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Ja sam mama četverogodišnjeg sina Ivana i to je nešto što je ispunilo moj život... On je veseo, zaigran, pametan', rekla je Marija Husar Rimac i iznenadila sve. Naime, sa suprugom Vjekom Rimcem u braku je već devet godina, a na proširenje obitelji dugo su čekali. Kako je rekla, Ivan je kruna njihove ljubavi.

'Dobili smo jedno malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac ... Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bi to nazvala.'

Četverogodišnji Ivan, kako ga je ponosna majka opisala, ozbiljan je zaljubljenik u igrice i glazbu, posebice u sviranje bubnjeva.

'Naravno da ima težih i lakših perioda, ali bitni su temelji. Naš temelj je i vjera. Sve je super, super se razvijamo i idemo dalje u nove pobjede', zaključila je Marija Husar Rimac.