bilo joj je prekrasno

Marija Husar Rimac o životnoj želji koja joj se ispunila 2023. i božićnoj tradiciji u njezinoj obitelji

15.12.2023 u 22:10

Bionic
Reading

Pjevačica i skladateljica je od rođenja živjela u zagrebačkoj Dubravi no kad se udala, preselila se u Samobor. Ondje danas uživa u obiteljskoj idili sa suprugom i sinovima, a otvorila je i školu pjevanja

Marija Husar Rimac je prije jedanaest godina počela živjeti u Samoboru. Očekivano, to je za nju bila velika promjena, a kaže da je danas njoj i suprugu Vjekoslavu Rimcu 'velika čar što je tamo i Kuća susreta Tabor i što svoje duhovno bdijenje prolaze kroz zornice kroz cijeli prosicac gdje su apsolutno ispunjeni'.

Godinu na izmaku će pamtiti po lijepim stvarima, ali i po gubicima. 'Ostvarila se životna želja Vjeki i meni da odemo u Svetu zemlju, da odemo u Izrael, bilo nam je prekrasno. Naravno, nakon toga se uvijek dogodi nešto što život nosi, a to je gubitak voljenih osoba, moj svekar je preminuo, tako da je 2023. bila turbulentna', ispričala je Marija za In Magazin.

  • +5
Marija Husar Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon nastupa u Murskom Središću, Nedelišću te duhovnih koncerata u Sinju i Garčinu će se u potpunosti posvetiti obitelji. Kaže da kićenje bora ostavljam baš za Badnjak jer je to podsjeća na djetinjstvo i kad je njezin otac donosio bor i kad su ga kitili svi zajedno. Ono što joj j posebno drago je dječja polnoćka na koju svi idu, kolači i kuhanje u zadnji tren. Obitelj se svaki Božić okuplja na doručku što datira još iz obitelji mame i tate koji su držali do toga da imaju obiteljski doručak.

NOVA MIRISNA OAZA

Poznate dame pohrlile na novo mjesto u gradu, pojavila se i Marija Husar Rimac

Pogledaj galeriju