plastično izdanje

Mariah Carey se priprema za božićnu sezonu, a uoči blagdana priredila je iznenađenje

17.11.2023 u 12:07

Bionic
Reading

Glazbena diva koju su prozvali 'kraljicom Božića', vlasnica jedne od najvrćenijih blagdanskih pjesama svih vremena, ima dar za svoje obožavatelje kojeg predstavlja mjesec dana prije mnogima najljepšeg doba u godini

Riječ je o 11,5-inčnoj verziji Mariah Carey, točnije lutki Barbie koja stoji 75 dolara. Kompletna ikonografija je tu: osmijeh, valovi u kosi, osmijeh, mikrofon pa čak i prsten s leptirom.

Glazbena diva se pridružila listi drugih slavnih pjevačica koje imaju svoje Barbie lutke među kojima su Cher, Beyoncé, Tina Turner, Katy Perry, Jennifer Lopez, Shakira. Vrijeme je idealno: Mattel je prodao više od milijardu Barbie lutaka, a pjesma od Mariah 'All I Want for Christmas Is You' do sada je premašila više od milijardu streamova na Spotifyju.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Kao djevojčica nisam imala puno igračaka', rekla je Carey za People, prisjećajući se svog ponekad teškog djetinjstva i odrastanja u kući na Long Islandu, sa svojom majkom Patriciom Carey, opernom pjevačicom. 'Jedina stvar koju sam stvarno željela bila je lutka Superstar Barbie. Kad sam tek počela raditi s ljudima Mattela, poslali su mi hrpu Barbie Superstar lutki i to je bilo stvarno slatko', rekla je pjevačica.

Inače, Carey je poznata kao perfekcionistica, bilo u vokalnoj izvedbi, stilu pa tako i u ukrašavanju božićnih drvaca. Kaže da kod kuće ima dva: jedan od njih ukrašen je anđelima i leptirima, a drugi ukrašava darovima od obožavatelja. Kad jse počela dogovarati s Mattelom oko svoje lutke imala je neke zahtjeve poput njezine frizure. 'Ali kad sam vidjela svoju gotovu lutku, rekla sam: 'O moj Bože, ovo je tako slatko.' Zato što ima božićnu haljinu kakvu nosim u drugom videu 'All I Want for Christmas Is You', koji je režirao Joseph Kahn', pojasnila je.

  • +3
Mariah Carey Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Ipak, Carey je ipak primijetila malu razliku između crvene haljine u videu i 'minijaturizirane' haljine na lutki. 'Ne bismo dopustili da izrez na haljini bude tako nisko kao što je u videu', rekla je uz blagi smijeh. Carey je totalno uzbuđena zbog svoje lutke. 'Kad bih se mogala vratiti u prošlost i reći sebi, kao maloj djevojčici da ću jednog dana napraviti Barbie po svom liku, totalno bih poludjela od sreće', kazala je. Priznala je da su joj se sviđale Barbie lutke i dok je odrastalate da još uvijek uživa u cijelom Barbie svemiru.

'Film mi se jako svidio', komentirala je 'Barbie' s Margot Robbie u glavnoj ulozi. I njezina kći Roe (majka je 12-godišnjih blizanaca Moroccana i Monroe, a otac im je bivši suprug od Mariah, Nick Cannon) igrala se s Barbie lutkama. 'Roe ima nešto svoje. Dok sam ja odrastala, bilo je više Barbie i sličnih stvari, a ona je stalno bila na svom iPadu dok nije dobila svoj mobitel', otkrila je slavna pjevačica.