POGLEDAJTE

Mariah Carey počastila fanove: Najpoznatiji božićni hit upravo je dobio novi videospot

20.12.2019 u 22:27

Bionic
Reading

Slavna američka pjevačica Mariah Carey svoju vojsku fanova odlučila je počastiti novim videospotom za bezvremenski blagdanski hit 'All I Want For Christams Is You'

Punih dvadeset i pet godina prošlo je otkako je objavljen glazbeni videospot za pjesmu 'All I Want For Christmas Is You', a svoje vjerne fanove ovih blagdana Mariah Carey odlučila je počastiti novim.

49- godišnja glazbena diva u novom videospotu promijenila je nekoliko blagdanskih outfita, a u spotu se pojavljuju i njezini osmogodišnji blizanci Moroccan i Monroe kao i kućni ljubimac, pas imena Cha Cha.

Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition) Izvor: Društvene mreže / Autor: Mariah Carey

'Činjenica da je moja pjesma izdržala cijelo to vrijeme je nevjerojatna. Ljudi mi često kažu kako se zbog nje osjećaju svečano i praznički. Čak u samom srcu ljeta fanovi bi mi znali slati videe na kojima pjevaju moju pjesmu. Kao skladateljica i pjevačica to smatram velikim postignućem', izjavila je nedavno Mariah Carey tijekom intervjua uživo u kojem je odgovarala na brojna pitanja fanova.

Od 1994. godine kada je premijerno objavljen, Mariah Carey hit 'All I Want For Christmas Is You' priskrbio je 60 milijuna dolara, a ove godine u prosincu po prvi put je zasjeo na prvo mjesto Billboardove ljestvice Hot 100.

  • +5
Mariah Carey Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER