BRAK i posao

Margot Robbie objasnila zašto je odgodila medeni mjesec

11.09.2017 u 21:35

Bionic
Reading

Margot Robbie trenutno promovira film 'I, Tonya' u kojem je glumila, a koji je njen muž Tom Ackerley producirao

Život je lijep za 27-godišnju plavokosu ljepoticu Margot Robbie koja se prošle godine udala za Toma Ackerleyja i u međuvremenu preselila iz Londona u Los Angeles. Na pitanje zašto nakon vjenčanja nikamo nisu otišli na medeni mjesec, glumica je imala jednostavan odgovor –  njihovi poslovni rasporedi su se ispriječili tom planu.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imali smo film na kojem smo morali raditi umjesto da otputujemo na medeni mjesec. Bilo je dana kad smo sjedili i smrzavali se u autu u Atlanti i pitali se zašto nismo negdje na plaži. Na kraju smo ipak otišli na medeni mjesec iz snova', rekla je Margot Robbie.

Sretni par nastavit će poslovno surađivati.

'Da, nismo u pitanju samo moj muž i ja – imamo oko 30 filmova u raznim fazama razvoja, a tu je i televizijski odjel. Tvrtka nam brzo raste', rekla je Margot Robbie.

Zaključila je kako se mediji ne bi trebali nadati da će im i obitelj rasti istom brzinom kao posao jer su tek nabavili štene.

  • +9
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Margot Robbie u filmu 'I, Tonya' glumi klizačicu Tonyju Harding koja je 1994. izbačena iz tog sporta zbog uloge koju je imala u napadu na kolegicu Nancy Kerrigan.

Autor: YouTube