OSVAJA STILOM

Prelijepa glumica magnet je za poglede

18.05.2017 u 09:52

Bionic
Reading

U društvu supruga i prijatelja, australska ljepotica i zvijezda filma 'Odred otpisanih' trenutno uživa na Havajima

Uz uspješnu filmsku karijeru i prirodnu ljepotu, Margot Robbie mnogi pripisuju titulu jedne od najbolje odjevenih dama među slavnim glumicama.

Ova australska ljepotica trenutno se nalazi na Havajima zahvaljujući vjenčanju bliskih prijatelja na kojem se pronašla u ulozi djeveruše.

Osim što redovito briljira na crvenom tepisima, Margot jednako oduševljava stilom i kad je riječ o dnevnim izdanjima.

Margott Robbie
Margott Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Okupljene fotografe tako je počastila ležernom kombinacijom stvorenom od izazovnog, visokorezanog topa i retro modela traperica s patchwork detaljima koje potpisuje dizajnerica Rebecca Minkoff.

Naizgled običnu dnevnu kombinaciju Margot je učinila posebno zanimljivom zahvaljujući detalju užeta u službi remena, slamnatoj torbici preko ramena i modelu natikača koji se, poput odabrane torbice, nalaze visoko na listi aktualnih modnih trendova.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Izdanje upotpunjeno hit komadima zaokružila je retro sunčanim naočalama s potpisom brenda Jimmy Choo i nemarnom frizurom konjskog repa.

Na vjenčanje bliskih prijatelja na Hvajima, Margot se uputila samo par mjeseci nakon što je s dugogodišnjim partnerom Tomom Ackerleyjem uplovila u bračnu luku na tajnoj ceremoniji u Velikoj Britaniji.