29. rođendan

Marcelu Brozoviću ne prestaju stizati čestitke: Supruga našeg reprezentativca otkrila je detalje slavlja

16.11.2021 u 20:34

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca nerijetko dijeli sretne obiteljske trenutke, a svoju posljednju objavu Silvija Brozović posvetila je proslavi suprugova 29. rođendana

Hrvatski reprezentativac i nogometaš talijanskog Intera ovoga utorka proslavio je 29. rođendan, a detalje slavlja na svom Instagram profilu podijelila je njegova životna odabranica Silvija.

Kako je otkrila objavljenim fotografijama, slavlje su organizirali u toplini svog doma. Obavijeni balonima sa znakom nogometnog kluba Inter, Silvija je uz Marcela i njihovo dvoje djece pozirala i uz rođendansku tortu s brojkom 29, a mališanima su se posebno svidjele prskalice.

'Zahvaljujući Silviji, u Milanu smo stvorili drugi dom. Ona svakodnevno dobre stvari čini još boljima. Puno mi znači to što me, kad dođem kući s treninga, čeka netko tko me potpuno razumije i pun je ljubavi. U životu sportaša vrlo je važno imati osobu koja podnosi sve žrtve i odricanja zbog naše karijere', svojedobno je izjavio hrvatski reprezentativac.

Nakon četiri godine veze, Silvija Lihtar i Marcelo Brozović svoju vezu okrunili su brakom u matičnom uredu u Velikoj Gorici na Badnjak 2016. godine pred dvadesetak uzvanika. Kći Aurora na svijet je stigla u proljeće 2017., a sin Rafael rođen je u listopadu 2019.

Silvija i Marcelo Brozović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL