posebne gošće

Madonna zapjevala samo za našu poznatu voditeljicu

28.07.2017 u 08:40

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana naša se poznata voditeljica pohvalila atraktivnim golišavim videom sa svog ljetnog odmora, a sada je Nikolina Pišek Ristović otkrila i kako uživa u vrhunskoj glazbi. Na glamuroznoj, humanitarnoj večeri samo za odabrane pjevala je kraljica popa Madonna, a nakon toga uslijedilo je još jedno zvučno ime sa svjetske glazbene scene

Naša poznata voditeljica Nikolina Pišek Ristović već nekoliko dana provodi se na Azurnoj obali i odmara u luksuznom ljetovalištu Saint-Tropez. 

Kako se tamo provodi, pokazala je na svom Instagramu te je mnogobrojne pratitelje počastila pravom glazbenom poslasticom.

Naime tijekom humanitarne večere koju organizira glumac Leonardo DiCaprio, a gdje je naša voditeljica već drugu godinu za redom posebna gošća, na pozornici se pojavila i svjetski poznata glazbenica Madonna te je za okupljeno mnoštvo zapjevala svoje najveće hitove.

When Madonna sings for you at dinner, you are probably at the right place...

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

'Kada Madonna pjeva za tebe na večeri, onda si vrlo vjerojatno na pravom mjestu', napisala je ispod videa koji je u kratkom roku pogledalo više od četiri i pol tisuće ljudi. 

No glazbenim iznenađenjima tu večer nije bio kraj. Nakon kraljice popa na stage je došao legendarni Lenny Kravitz te je također oduševio svojom izvedbom.

...and that's not all.. Lenny Kravitz is in the house

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Dok večeri provodi uz glazbu, ples i najskuplje delicije na mjestima na kojima vole uživati i najpoznatije svjetske zvijezde, Nikolina je za vrućih ljetnih dana uglavnom u bazenu luksuzne vile.

Life is a bitch sometimes...

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Svoju zavidnu figuru pokazala je dok se sunčala na udobnoj ležaljci u minijaturnom bikiniju i mnoge oduševila svojim atraktivnim izgledom.

No, kao i uvijek, neki nisu propustili primijetiti kako je možda pretjerala s jednim estetskim zahvatom. 

Finalement

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Iako je Nikolina jedna od naših poznatih dama koja se nikada nije sramila priznati brojne estetske operacije koje je do sada napravila na svome tijelu, čini se kako je nekima ubrizgavanje silikona u usnice ipak malo pretjerano.

I can't say I'm glad I live in a world where there are Octobers.

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

'Nije mi jasno zašto bi netko želio imati peraje u ustima???', 'Zašto prirodno lijepe žene iz sebe rade plastične karikature?', 'Zašto činiš to od sebe, bila si mi pojam ljepote, humora i pameti i šteta što si učinila to od sebe', samo su neki od komentara ispod spornog videa.