OBITELJSKA IDILA

Mama i sin: Izabel Kovačić ovom je divnom objavom sve raznježila

08.01.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Lijepa poduzetnica i supruga našeg poznatog nogometaša Matea Kovačića, uvijek izaziva pozornost prizorima iz svoje svakodnevice na društvenim mrežama gdje ima veliki broj fanova

Izabel ne krije koliko je majčinstvo ispunjava i veseli otkako je prvi puta postala mama dječačića kojem su ponosni roditelji dali ime Ivan.

Po mnogima jedna od najljepših domaćih wagsica, svakom svojom objavom izazove brojne pozitivne reakcije, pa ne čudi kako je za divnu fotografiju na kojoj u naručju drži Ivana, zaradila samo pregršt komplimenata i lajkova.

Lijepa mama i maleni Ivan, oboje u bijelom s potpisom brenda odjeće Lunilou iza kojeg stoje Izabel i njezina sestra Ivana, oduševili su brojne obožavatelje.

  • +6
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Preslatki', 'Lijepa mama, lijepo dijete', 'Najljepši', 'Baby Kova', samo su se nizali komentari pored fotografije za koju je zgodna Izabel dobila za manje od 24 sata više od 33 tisuće lajkova.

U ranijem intervjuu za tportal Izabel je otkrila između ostalog kako izgleda suradnja sa sestrom.

Izabel Kovačić za Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'Koliko god smo bliske, uvijek kroz posao upoznajemo neke svoje druge dimenzije. Ivana je moj oslonac u svemu, pa tako i u poslu. S njom prolazim apsolutno sve i dosta često se ne slažemo oko svega, ali upravo iz tih neslaganja nastanu naše najljepše kolekcije', otkrila je tad.

Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine u istoj crkvi u kojoj su se upoznali u Sesvetskim Selima. Maleni Ivan stigao je kao kruna njihove ljubavi koja traje od 2010. godine u listopadu 2020.

Inače, Kovačići žive u Londonu otkako je Mateo potpisao ugovor s nogometnim klubom Chelsea.