MAMINA KOPIJA

Malena zvijezda: Serena Williams sve raznježila fotografijom preslatke kćerkice

07.09.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Jedna od najboljih tenisačica svijeta, Serena Williams nedavno se zbog svoje sportske garderobe našla na meti kritičara i struke. Novopečena majka ne krije koliko joj teško pada ponovno se vratiti u tražene standarde, ali istovremeno pokazuje da joj sreću na lice vraća kćerkica

Serena Williams prije godinu je da po prvi puta postala majka. Sa suprugom Alexisom Ohanianom dobila je kćer kojoj su nadjenuli ime Alexis Olympia koja je od tada postala središte njihova svijeta.

Unatoč teškoj trudnoći, majčinstvo je proslavljenu tenisačicu učinilo neizmjerno sretnom te je redovito obožavateljima otkrivala kako se snalazi u toj novoj ulozi.

Istovremeno se fokusirala na povratak na teren i brzo vratila u formu te zaigrala na najvažnijim svjetskim teniskim terenima. Onda se našla i usred skandala zbog načina odijevanja. Serena je za razliku od ostalih tenisačica odlučila nastupati u crnim tajicama i majici, outfitu koji je naknadno prozvan 'kostimom Crne Pantere', a zbog toga je dobila opomenu te su se uvela stroža pravila odijevanja.

  • +3
Serena Williams na Roland Garrosu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Svoj posljednji meč, Amerikanka je odigrala u specijalno izrađenom kostimu sve popularnijeg dizajnera Virgila Abloha, a koji se sastojao od mini crne suknje i gornjeg dijela bez rukava.

Identičnu verziju sada imamo prilike vidjeti i na jednogodišnjoj kćerkici slavne tenisačice iz čega se daje naslutiti da će Serena svoju mezimicu usmjeravati u sportske vode. Preslatka djevojčica pozirala je za Instagram fotografiju u spomenutom kompletiću kraj dječjih kolica roze boje s kojima se igrala.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

“Did Momma win?”

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)