PRIVLAČILA POGLEDE

Serena Williams baletnom haljinicom ponovno podigla modnu prašinu na teniskom terenu

03.09.2018 u 14:29

Bionic
Reading

Nakon što je jedan od mečeva na turniru Roland Garros odigrala u crnom kostimu, na koji je odlučio oštro reagirati predsjednik Francuskog teniskog saveza Bernard Guidicelli, najbolja tenisačica u povijesti Serena Williams nastavlja privlačiti pažnju svojim modnim odabirima na teniskom terenu

Ususret 50- om izdanju turnira US Open, Nike je s ponosom predstavio dvije 'baletne' haljine i tenisice nastale u suradnji s popularnim dizajnerom Virgilom Ablohom - osnivačem brenda OFF-White i muškim kreativnim direktorom modne kuće Louis Vuitton.

Objavu dijeli @virgilabloh

Lila model 'baletne' haljine s Virgilovim potpisom, Serena je nosila u meču s estonskom tenisačicom Kaiom Kanepi plasiravši se u četvrtfinale turnira, a glavna tema nakon meča bila je upravo njezina nova haljina o kojoj je progovorila na medijskoj konferenciji.

  • +24
Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako ističe Serena, u 'baletnim' haljinama u crnoj i boji lavande iznimno je zabavno igrati tenis i u praki su se pokazale itekako 'aerodinamične zahvaljujući slobodnoj ruci'.

Vlasnica šest US Open naslova izjavila je da unatoč činjenici što je njezina haljina odavala dojam čarobne vile, proces povratka u sam vrh teniskog svijeta nakon rođenja kćeri nije bio nimalo lagan.

  • +3
Serena Williams na Roland Garrosu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Smatram da je iznimno bitno dati do znanja ženama da se svijet ne odvija kao na Instagramu. U stvarnom svijetu treba proći mnogo vremena da se tijelo vrati u prvobitno stanje, osobito nakon carskog reza', priznaje Serena dodajući da se isto odnosi i na mentalni i emocionalni segment.

'Živjela sam u uvjerenju da će se sve automatski posložiti. Da, moja haljina možda odaje dojam čarobne vile, no to svakako nisam. Shvatila sam neke stvari na vrijeme i odlučila živjeti u realnosti', zaključuje slavna američka tenisačica.

  • +4
Američka tenisačica Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia