BILA JE NJEGOVA SIMPATIJA

Mala nezgoda na pozornici: Harry Styles ispred Jennifer Aniston pokazao međunožje

27.01.2023 u 18:41

Bionic
Reading

Tijekom koncerta u Inglewoodu, u Kaliforniji, britanskom pjevaču Harryju Stylesu dogodila se nezgoda. U trenutku pjevačkog zanosa, kada se bacio na koljena, njegove smeđe kožne hlače pukle su na međunožje, a njegov izraz lica rekao je sve

Trenutak za 'propasti u zemlju od srama' dogodio se 28-godišnjem pjevaču Harryju Stylesu tijekom njegovog koncerta u Inglewoodu u Kaliforniji. Društvenim mrežama proširio se video neugodnog trenutka kada, u pjevačkom zanosu kada se Styles u smeđim kožnim hlačama baca na koljena, iste pucaju na međunožju.

Mnoge je nasmijao njegov izraz lica, kada je shvatio što se dogodilo, a kako bi spasio stvar, prvo je stavio ruku, a potom je dohvatio crnu majicu od nekog iz benda i kao pravi profesionalac nastavio pjevati.

Vjerojatno sve to i ne bi bilo 'toliko sramotno' za njega, da se sve nije odvilo pred njegovom simpatijom iz djetinjstva. Naime, u publici je bila holivudska glumica, omiljena Rachel iz 'Prijatelja', Jennifer Aniston, u koju je Styles kao dječak bio zaljubljen.

Nakon što je otpjevao pjesmu do kraja, Styles je uzeo kratku pauzu kako bi presvukao u garderobi. Kada se vratio na pozornicu, publici se ispričao riječima: 'Poderale su mi se hlače. Osjećam da se moram ispričati nekolicini vas ispred. Vi, gospodine, jeste li dobro? Obećavam vam da to nije bio dio showa.'

  • +8
Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: Cinzia Camela/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia