majčino gnijezdo

Blagdani u najbližem društvu: Nakon prekida turbulentne veze, Harry Styles pronašao svoje utočište

30.12.2022 u 20:24

Bionic
Reading

Pjevač Harry Styles odlučio se vratiti u Englesku kako bi blagdane proslavio u obiteljskoj atmosferi. Dočekale su ga majka i sestra s dečkom, a idiličnu božićnu atmosferu majka je podijelila na Instagramu. S obzirom na nedavni prekid, povratak u Englesku mogao bi zacijeliti pjevačevo slomljeno srce

Prekid veze sigurno ostavlja trag na bivšim partnerima, posebno kada je veza glavna tema svih medija i javnosti. Vezu Harryja Stylesa s udanom Olivijom Wilde mnogi su komentirali, a posebno nakon što je bivša dadilja njezine djece ispričala kako je cijela priča o djelovala na bivšeg supruga glumice, glumca Jasona Sudeikisa. Budući da su svoju turbulentnu vezu prekinuli netom prije blagdana, Olivia Wilde i Harry Styles slavili su odvojeno.

Pjevač se vratio u Englesku kako bi proveo Božić s mamom Anne Twist, sestrom Gemmom Styles i njezinim dečkom Michalom Mlynowskim.

Povratak obitelji sigurno je bio ljekovit za mladog pjevača, čiji je život već nekoliko godina pod apsolutnim povećalom, posebno u zadnje vrijeme kada mu karijera cvijeta. Harry Styles se nije oglašavao i dijelio fotografije obiteljske božićne atmosfere, ali se osvrnuo na 2022. godinu.

Priznao je da mu je ova godina promijenila život te dodao: 'Ne mogu se zahvaliti svima vama koji ste me podržavali, nikada to neću zaboraviti. Nadam se da je vaš kraj godine ispunjen srećom i smirenošću. Volim vas sve. Vidimo se sljedeće godine.'

Pjevačeva mama Anne podijelila je niz fotografija s njihove božićne proslave, uključujući i jednu obiteljsku fotografiju. Pokazala je i njihovo božićno drvce ukrašeno prekrasnim božićnim ukrasima i lampicama.

  • +8
Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: Cinzia Camela/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia