rezime prošle godine

Maja Šuput: 'Zaljubila sam se kao klinka'

02.01.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Pjevačica će 2017. pamtiti po puno toga. U toj godini Maja Šuput se zaljubila, putovala i uživala na brojnim destinacijama što odmarajući se, što nastupajući sa svojim bendom, a sjedila i u žiriju 'Supertalenta' Nove TV. Napravila je rezime svoje uspješne godine i podijelila to sa svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama

Prošla godina bila je za Maju Šuput bila više nego plodonosna, a čestitajući Novu godinu svojim pratiteljima na Instagramu, prisjetila je se kratkim osvrtom:

'Za mene je 2017. bila uzbudljiva, neprospavana, emotivna, zabavna, prezaposlena, ali sjajna godina. Nema grada u kojem nisam pjevala, nema broja kilometara koje sam proputovala, odradila sam sjajni TV show, zaljubila se k'o klinka, donijela milijun dobrih i pokoju lošu odluku, trudila sam se biti dobra kćerka i dobra prijateljica. Zahvaljujem svima koji su mi bili podrška, a posebno ljudima koje ni ne poznajem, a dobivam ljubav i aplauz od njih. Hvala svima koji ste uz mene, želim vam sve najbolje i najljepše pa da nam 2018. bude godina kakvu priželjkujemo. Voli vas vaša Maja', poručila je pjevačica.

Maja Šuput proslavila je Novu godinu u društvu prijateljica, među kojima je bila i Lana Gadža Čermak, unuka umirovljenog generala Čermaka, s kojom je često na putovanjima. Pjevačica je zablistala u uskoj bijeloj haljini s dramatičnim prorezima na leđima i modernim lađa izrezom, kojom je naglasila vitku liniju.

Iako su je počastili brojnim pozitivnim komentarima - kako je predivna, pozitivna i savršena - jedan detalj im nije promaknuo, a odnosi se na njezino poprsje. 'Malo ti je velik grudnjak', komentirao je fan Majinu fotografiju na kojoj se jasno vidi da je imala manjih problema u gornjem dijelu haljine.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl