NE GUBI VRIJEME

Maja Šuput uskočila u bikini i otvorila sezonu sunčanja na terasi pa poručila: 'Prebijela sam'

18.04.2020 u 17:41

Bionic
Reading

Domaćoj pjevačici Maji Šuput u prisilnoj je samoizolaciji sve samo ne dosadno. Prvo je danima darivala svoje obožavatelje, onda se bacila na održavanje mini koncerata u svom domu, a sada je red došao na brigu o sebi i svome tijelu

Da je situacija drugačija, Maja Šuput subotu bi provodila radno na nekoj od svojih uobičajenih gaža. Vjerojatno bi večeras uveseljavala neke sretne mladence, ali posljednjih nekoliko tjedana sve se promijenilo.

Naša vrckasta plavuša dobila je priliku posvetiti se svemu onome za što inače nema ni sekundu slobodnog vremena u svom užurbanom poslovnom ritmu.

Primila se kuhanja, malo više pažnje posvetila svojim vjernim obožavateljima putem društvenih mreža, a i napokon uživa u svoja četiri zida i intimi sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Slavni supružnici svoje dane uglavnom provode u kuhinji osmišljavajući skupa neke nove recepte dok uče kuhati.

Osim toga Šuput je sunčanu subotu odlučila provesti na svojoj zagrebačkoj terasi i to u bikiniju. Uskočila je u crni kupaći kostim, stavila veliki slamnati šešir na glavu i pridružila se brojnim zvijezdama koje su posljednjih dana otvorile sezonu sunčanja na terasama i balkonima.

'Prebijela sam za sliku. Vitamin D danas', poručila je Maja ispod fotografije koju je objavila u crno- bijelom efektu. Do izražaja je došla njezina skladna figura i istreniran trbuh, a sve zahvaljujući svojoj ustrajanosti te treninzima koje ne propušta ni u karanteni.