POVJERENJE PRIJE SVEGA

Maja Šuput pokazala kako brije supruga, no jedan je neobičan detalj u kupaonici svima ukrao pažnju

14.04.2020 u 09:30

Bionic
Reading

Nakon što je pokazala kako su proslavili Uskrs, pjevačica i suprug Nenad Tatarinov svoju su kupaonicu pretvorili u – brijačnicu. Očito je da hiperaktivna Maja Šuput ima dinamično ispunjenu svakodnevicu u karanteni

Kako su trenutno zatvoreni svi frizerski saloni, brijačnice i drugi obrti za uljepšavanje, nema druge nego uzeti stvar u svoje ruke. Supružnici pomažu jedni drugima: muškarci bojaju kosu suprugama, one njih šišaju. Slično je i u slučaju Maje Šuput koja je na Instagramu pokazala kako je sama obrijala supruga Nenada Tatarinova.

View this post on Instagram

Povjerenje 2020 🪒✔️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

'Pa ti budi u karanteni s nekim kome ne vjeruješ', poručila je pjevačica uz fotografiju na kojoj Nnjezin dragi pozira u kupaonici, dok mu ona drži žilet ispod brade. Osim brijanja mnogima je za oko zapeo jedan detalj u kupaonici. 'Kaj to imate tv u kupaoni?', 'Tv u wc-u', upitali su fanovi pjevačicu.

Podsjetimo, Maja Šuput je s Franom Ridjanom donedavno vodila 'Tvoje lice zvuči poznato' te se tako po prvi put okušala u voditeljskoj ulozi. Snimanje popularnog showa Nove TV je odgođeno zbog sigurnosti i zdravlja članova produkcije.

Pravilno pranje ruku