UVIJEK ZABAVLJAČICA

Maja Šuput pokazala svoj luksuzno opremljen zagrebački dom u kojem je pripremila pravi show za gledatelje

15.04.2020 u 10:01

Bionic
Reading

I dok karantena kod mnogih izaziva depresiju, tjeskobu i druge negativne osjećaje, kod Maje Šuput raspoloženje ne pada. Naša vrckasta pjevačica u utorak navečer dala si je oduška i pripremila svojim obožavateljima pravu glazbenu poslasticu na društvenim mrežama. Pritom je pokazala i svoj luksuzno opremljen dom

Možda ne može na gaže, podizati atmosferu na svadbama i uveseljavati gledatelje nove sezone emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', ali Maja Šuput pronašla je način da i u karanteni radi ono što najbolje zna.

Putem svojih profila na društvenim mrežama, pjevačica je organizirala maleni nastup po cijelom svom stanu u kojem je već danima zatvorena sa suprugom Nenadom Tatarinovom. Vrckasta Maja uskočila je u crno odijelo, obula vrtoglavo visoke potpetice, stavila na glavu kapu, našminkala se i počela pjevati na svoj mikrofon Majushka.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

'Danas se po doma igram pjevačice’, poručila je dok je mijenjala svoje pozicije u raznim prostorijama u stanu.

Pritom su mnogi zamijetili njezin skladno opremljen dom. Naime Maja živi u dvoetažnom stanu u podsljemenskoj zoni. Jedna od najprimamljivijih prostorija mnogim ženama je njezin walk in ormar.

Zatim smo imali prilike vidjeti kupaonicu, koja također pruža veliku ugodu. Naime Šuput iz svoje kade gleda u televiziju postavljenu na sredini kupaonice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Povjerenje 2020 🪒✔️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Dizajnerskih komada ne nedostaje u dnevnom boravku u kojem je smjestila i spravu za vježbanje, a da je zaista pazila na svaki detalj pri uređenju svog interijera, vidi se i u kuhinji.

Čiste bijele plohe prevladavaju u ovoj prostoriji, s velikim centralnim otokom na kojem se priprema hrana. U ovoj prostoriji posljednjih je dana gazda njezin suprug koji uči kuhati.

Za vrijeme toplijih dana obitelj Šuput Tatarinov voli se odmarati na velikoj terasi s pogledom na šumu.