DJELIĆ INTIME

Maja Šuput svojim je obožavateljima odgovarala na pitanja; evo što je rekla o braku, poslu, putovanjima i kuhanju

10.04.2020 u 12:44

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput poput ostalih estradnjaka trenutno nema gaža, već se kod kuće pridržava svih mjera karantene i čuva zdravlje sebe i ostalih. Tako je vrckasta pjevačica konačno pronašla vremena posvetiti se fanovima koji žude za time da je bolje upoznaju

Maja Šuput Tatarinov u svojim je posljednjim Instagram objavama otkrila djelić intime. Naime, Maja je vrijeme u karanteni odlučila skratiti tako što je dozvolila svojim Instagram pratiteljima da joj postave privatna pitanja na koja je ona onda odgovarala.

Jedno od pitanja bilo je kako joj je u braku s Nenadom Tatarinovom na što je Šuput spremno odgovorila: ‘Savršeno, sve štima, ništa se nije promijenilo osim što se još više volimo’.

  • +2
Maja Šuput odgovara na pitanja Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Osim toga svi koju ju prate znaju da joj njezin dragi svaki dan kuha Ulogu chefa u njihovom je domu preuzeo on te svaki dan uči nove recepte. Jedna od pratiteljica Maju je upitala može li Nenad svratiti i kod nje skuhati, na što je pjevačica rekla:

‘Muž uči kuhati, jedino što možete je pratiti storije pa ukrasti koji recept’.

Time je jasno dala do znanja da svog voljenog ne namjerava dijeliti.

Atraktivna pjevačica koja se nedavno okušala i u ulozi voditeljice kazala je osim toga da se jedva čega vratiti svom prvom televizijskom angažmanu.

Objasnila je da kada ovo sve prođe ne namjerava tako brzo na odmor, već se baca odmah na odrađivanje koncerata i vjenčanja. Isto tako pokazala je jednu sliku iz mladosti i mnoge nasmijala, ali otkrila i da nije fan tetovaža.