seksi slavljenica

Maja Šuput slavi rođendan: Evo kako je izgledala u počecima svoje karijere

22.09.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Iako danas puni 37 godina, pjevačica izgleda daleko mlađe ponajprije zahvaljujući vječnoj pozitivi koju širi oko sebe. Slavljeničkim povodom prisjetili smo se njezine velebne karijere i početaka, kad je bila relativno nepoznati djevojčurak i pjevala s grupom Enjoy

Kako voli dijeliti sretne trenutke iz svog života na Instagramu, njeni obožavatelji su mogli vidjeti da je zvijezda još sinoć uživala u pažnji svojih najbliskijih osoba. Maja je pokazala svoju crno-bijelu tortu ukrašenu velikim ružičastim cvjetovima i svjećicama te okruženu velikim poklon paketima modne marke Gucci, koju obožava.

It's official 🎂🎂🎂 B - day girl 🍾🍾🥂💃🏼👸

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Premda nije sanjala o karijeri pjevačice, put ju je doveo do glazbene scene koja je postala njezin život. Karijeru je počela u grupi Enjoy 1998. godine. Prvi javni nastup imali su na Dori 1999. s pjesmom 'Uzalud'. Velika joj je podrška otac Boris, koji je dugo bio njen menadžer i producent.

Poslu je od početaka u potpunosti posvećena, a godinama ulaže velik trud u sve vezano uz svoju karijeru: od autorskog tima, preko besprijekornog izgleda, do spotova. Mogli smo je vidjeti i u drugim izdanjima - sudjelovala je u prvoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama', a svoju scensku svestranost pokazala je u drugoj sezoni popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Najnoviji angažman ima kao članica žirija u showu Nove TV 'Supertalent'.

Maja Šuput Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Srećko Rundić

Danas suvereno vlada scenom, niže hit za hitom i jedna je od najtraženijih izvođačica na terenu, no podsjetite se kako je Maja izgledala na svojim glazbenim počecima:

  • +9
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Kristina Fazinić/Cropix