predblagdanska euforija

Maja Šuput požurila s božićnom dekoracijom, pomogli su joj mama i Bloom

29.11.2023 u 11:07

Bionic
Reading

Već polovicom rujna neke trgovine su počele puniti police božićnim asortimanom i ukrasima. Nemali je broj onih koji kreću s blagdanskim ukrašavanjem doma daleko prije Božića. Među njima je i kraljica zabave, uspješna poduzetnica i članica žirija u 'Supertalentu'

Premda se u nekim domovima božićno drvce ne unosi u kuću i ne dekorira prije Badnjaka, posljednjih godina lampice na jelkama pale se sve ranije kako bi što dulje uživalo u čaroliji blagdana.

Čini se da je ove godine Maja Šuput prva koja je krenula s kićenjem svog doma. S Instagram pratiteljima podijelila je kako je okitila svoju božićnu jelku i uredila sve za predstojeće obiteljsko blagovanje i mnogima najljepše doba u godini.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

U dekoraciji stana u kojoj sve vrvi od ogromnih orašara, ukrasnih božićnih čarapa i kuglica, obitelji Tatarinov pomogao je poznati dizajner, a pridružili su mu se dakako i maleni Bloom te njegova baka, 71-godišnja Danica Šuput. Posebnu pažnju je velika crvena ukrasna lampa - dekorativna svjetiljka sa led svjetlom i efektom padanja snijega koja dominira u Majinom domu.

Inače, Maja je oduvijek bila vrlo vezana za roditelje, koji su uvijek podržavali njenu glazbenu karijeru. Upravo joj je majka bila najveći oslonac u teškim trenucima nakon što joj je otac Boris Šuput sredinom listopada 2018. godine izgubio bitku s teškom bolešću.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX