veseli tatarinovi

Maja Šuput pozirala sa suprugom i sinom i pokazala kako se skockala za obiteljsku večeru

21.05.2021 u 09:54

Bionic
Reading

I dok je Europa bila zaokupljena drugom polufinalnom večeri Eurosonga, kraljica svadbi i voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa svojim dečkima, a najviše pažnje je očekivano, zaokupio najmlađi član obitelji

Jedna od naših najuspješnijih estradnih umjetnica koju gledatelji trenutno mogu pratiti u showu Nove TV, odradila je zadnjih dana foto session u kojem je još jednom pokazala kako ima odličnu liniju dva mjeseca nakon poroda. Maja Šuput se tijekom trudnoće udebljala oko 10 kilograma, a većinu je očito već izgubila. Pozirala je u ultra kratkoj haljini.

'Skockaj se za obiteljsku večeru doma i kreni veselo u vikend', opisala je fotografiju pjevačica, a pratitelji koji su joj najviše komplimentirali za sina. I ovaj put joj se među prvima javila Ella Dvornik i komentirala kako Bloom izgleda nestvarno i kao lutak, a Maja joj je poručila da dječak poziva njezinu mlađu kćer Lumi Wren na spoj.

Maja se od prvog dana rođenja djeteta super snalazi kao majka. Do sada ona i suprug nisu trebali pomoć baka-servisa jer su se sa izazovima roditeljstva odlučili sami uhvatiti u koštac. Prije nego se iz bolnice vratila kući iz restorana je naručila hranu, jer je željela pojesti sve što nije mogla u trudnoći, uglavnom sirova jela. 'Usklađeni smo, prije svega jer ne radimo za nekoga drugoga nego za sebe pa možemo organizirati vrijeme kako želimo. Noću sudjelujemo podjednako, budimo se, presvlačimo Blooma. I to radimo s užitkom. Stvarno uživamo u brizi o djetetu', izjavila je za Story.