Fanovi se tope

Dnevna doza Maje Šuput: Pokazala nove fotografije sinčića, a Ella Dvornik je primijetila nešto što je sigurno rasplakalo ponosnu mamu

18.05.2021 u 13:55

Bionic
Reading

Kraljica svadbi, uspješna poduzetnica i voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u ponedjeljak je proslavila točno dva mjeseca od kad je u Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu carskim rezom donijela na svijet svoje prvo dijete. Naravno i pratitelji na Instagramu nisu ostali uskraćeni za taj podsjetnik

Naša najpopularnija 'novopečena' majka tisuće pratitelja gotovo svakodnevno zabavlja novim detaljima o sinčiću Bloomu, a morala je obitlježiti i njegovih prvih dva mjeseca života i to posebnim photosessionom.

'Ekipa, danas slavim 2 mjeseca. Jupi, hura', opisala je Maja Šuput najnovije dječakove fotografije, a u komentarima se među prvima javila i Ella Dvornik koja je primijetila koliko mališan nalikuje na svoju mamu Maju. I većina ostalih se složila s blogericom a nisu propustili ni dometnuti kako je Bloom 'Slatkiš od djeteta', 'Koji slatki veseljak', 'Kako je meden', 'Smješko' i slično.

Vijest da se Bloom rodio pretvorilo se u medijsku zabavu koja je iznenadila čak i Maju koja takvu pompu nije očekivala niti nakon silnih godina provedenih na estradi. Priznala je to i naglasila kako ju je posebno iznenadilo kad je Zoran Šprajc u svojoj emisiji rekao da 'nacija može odahnuti'. Rekla je da je to doživjela kao da je 'rodila dijete naciji, a ne sebi i suprugu'. Nije joj bila jasna ta medijska pompa, ali joj je lijepo kad čita lijepe komentare.