BUDUĆA MLADENKA

Maja Šuput otvorila srce i dušu: 'Želim da mi i dalje govoriš sto puta na dan da me voliš, jer onda i ja mogu tebi reći isto'

14.05.2018 u 13:24

Bionic
Reading

Zaljubljena pjevačica Maja Šuput nedavno je otkrila kako žarko priželjkuje djecu sa svojim zaručnikom Nenadom Tatarinovom, no kazala kako se još ne vidi u braku te da definitivno ne želi veliku svadbu. Ipak, sada je dala naslutiti da će uskoro stati pred oltar

Nenad Tatarinov, zaručnik naše poznate pjevačice Maje Šuput slavi 35. rođendan. Maja mu je tom prigodom posvetila emotivnu poruku koju je objavila na svom Instagram profilu i uz sve objavila i adekvatnu fotografiju.

'Ovo je slika s našeg prvog putovanja. Tada smo još krili da smo zaljubljeni. Ovo je i prva i posljednja slika na kojoj nismo zagrljeni. Jer se pravimo pred ljudima da smo prijatelji. Tada si mi se sviđao. Danas te volim. Sjedeći na tom dvosjedu nisam ni sanjala da ću za par mjeseci biti zaručena za tebe, danas sam presretna buduća žena. Tada sam mislila da smo na nekom zabavnom putovanju, danas planiram putovanje koje će trajati cijeli život. S tobom. Ti i ja. I presretna sam. Presretna sam i za svaku sijedu koju si dobio od onda. Znam da si ih dobio zbog mene, ali ti stoje prokleto seksi. Želim ih još. Želim da budeš ovakav čovjek zauvijek. Jer si srce i duša. Želim da budeš zdrav i u energiji. Jer me moraš pratiti. Želim da mi i dalje govoriš sto puta na dan da me voliš. Jer onda i ja mogu tebi reći isto natrag. Želim da ti ovaj 35. rođendan bude najljepši ikada, jer ti to zaslužuješ. Sretan ti rođendan ljubavi moja, volim te....', stoji u podužoj objavi koja prati fotografiju Maje Šuput i njezina dragog Nenada. Fotografija je vjerojatno nastala prošlog ljeta u Šibeniku, gdje su se golupčići i upoznali.

Osim što je ovom pričom otkrila kako je na početku skrivala svoju vezu od prijatelja i javnosti, pjevačica je dala naslutiti i kako će uskoro uploviti u bračnu luku te da je zbog toga itekako uzbuđena. Ovakav scenarij dolazi kao veliko iznenađenje, budući da je nedavno u emisiji Dalibora Petka na CMC televiziji kazala da će svadba i vjenčanje ipak još pričekati neko vrijeme.

Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL